Sivut

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Puurojupinoita

Välillä se iskee, nälkä, ihan kyselemättä. En enää ikinä mene nälkäisenä kauppaan, silloin ostan ihmeellisiä asioita jotka vaikuttavat siinä olotilassa hyvinkin järkeviltä ratkaisuilta.
Ostoskoriin saattaa päätyä herkkuja liikaa, jotain "muka" nopeaa pakastetuotetta jne..
Mutta niin se oikea ruoka on silloin edelleenkin siellä kaupan hyllyllä.

Olen keksinyt tähän ongelmaan äärettömän hyvän ratkaisun, ainakin toimii omalla kohdallani hyvin.
Siinä välissä kun kiireesti töistä/jumpasta tulee ja ei ole kotona ruokaa, niin pistän vedenkeittimen päälle ja vedän yhen satsin pikapuuroa! Se täyttää juuri sopivasti vatsaa ja jaksaa ajatella hetken aikaa järkevästi ja kaupassa tekee yleensä viisaampia päätöksiä kuin nälkäisenä.

Totta tosiaan, siis minä, MINÄ syön puuroa :D
En tiedä mistä lienee jäänyt pienet traumat puuron syömiseen. Kenties lapsuudessa saanut puuroa vähän liikaakin vai mikä.
Mutta nyt se on tämän kevään aikana alkanut maistui hyvin, ja juuri noissa tilanteissa kun ei ole mitään muuta syötävää niin nappaan puuro annoksen.
Puuro on kaikessa hyvyydessään myös modattavissa oleva tuote. Sokeria, suolaa, maitoa, mehukeittoa, marjoja, mitä ikinä keksiikään, voi muokkailla makua, eikä se maistukkaan enään niin puuduttavalta.
Minä olen eniten suosinut valmiita pussiannoksia, koska ne on helppo ottaa mukaan töihinkin. Ja noissa pusseissa on makuvaihtoehtoja useita.
Puurohan on kaikessa loisteessaan myös suhteellisen terveellinen välipala: Kaurapuuron ravintosisältö ei näytä yhtään hullummalta!
Pidän puuro varastoni aina voimissaan, koska silloin ei tule kiukkunälkä kohtauksia läheskään niin usein :D

Tällä hetkellä on menossa punaherukka-mansikka Elovenan pikapuuro pussit.


Suosittelen lämpimästi muillekkin pitämään puurovarastoa kotosalla, jos nälkä yllättää niin on edes jotain mistä alottaa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti