Sivut

perjantai 26. elokuuta 2011

Uudet kengännauhat ja mustat housut

Välillä se iskee, inspiraatio muokkaamiseen ja uudistamiseen, niin sisustukseen, ruoalaittoon kuin vaatteisiin. Mitä milloinkin. Nyt oli tarve saada tennarit uuteen loistoon. Hyvinkin tähdelliset tennarit toimii jaloissa hyvin aina kun ei tarvitse hienostella.


Tässä modauksessa ei juuri ihmeitä tarvitse osata. Prismasta löysin kengän nauhat 2,90e paketti jossa oli molempiin kenkiin nauhat. Myöhemmin kaupungilla pyöriessä löysin kyllä vaikka ja minkä värisiä kengännauhoja, pinkkii,orannssii,sinistä jne. Ninja kaupasta löytyy kyseisiä värillisä tuotteita jos joku kaipailee. Taisivat olla viellä havlempiakin kuin Prisman yksilöt. Kummasti tuo musta piristää noita muuten hyvinkin vaaleita kenkiä. Olen siis tyytyväinen lopputulokseen!

Ja pientä muokkausta täytyi tehdä poikaystävän kesähousuille, olivat kovin kummalliset materiaaliltaan, kun muutaman pesukerran jälkeen ja täysin mustat housut vaalenivat "kulahtaneen" mustaksi. Yleensä musta väri kuitenkin on pysynyt suht koht hyvin. No siispä kangasvärejä etsimään. Samaisest Prismasta löytyy niitäkin ja aikas hyvä valikoima viellä. Hintaa tuolla paketilla oli n.8e. Valitettavasti kuvia en vaatteista muistanut napata. Mutta tuote kyllä toimi äärettömän hyvin.
Erittäinkin selkeät ohjeet löytyy pakkauksesta. Lyhyesti ohjeet: pyykinpesukoneeseen vaatteet ja väripakkaus+suola. 40 asteen normaalipesu ja perään toinen 40asteen pesu ilman aineita. Ja lopuksi koneen puhdistus joka on tärkeää muistaa! ettei sitten normi pyykinpesussa huomaa vaatteiden muuttuvan kaikkien mustaksi! Eli väripakkauksen lisäksi tarvitsee 500g suolaa. Itselläni tuo pieni pakkaus värjäsi erittäin hyvin capri mittaiset miesten housut, naisten t-paidan ja pidemmän puseron. Ja kyllä kaikki ovat nyt kuin uuttakin uudemman näköisiä!

Syksykukat! ( Tiedän olen huone rajaamaan kuvia, taustalla näkyy kuitenkin ihanaakin ihanemmat parveketuolien pehmusteet :D)

torstai 18. elokuuta 2011

Elämän Nälkä


..Verhot sivuun liukuu ja katson
kuinka valo pois työntää varjon
joka sieluni yöhön kietoi
vaikka irti siitä päästä tahdoin
kun olin maahan lyöty eikä kukaan
voinut yli syvän virran mua kantaa
elämä välissä taivaan ja maan
elämä syksyyni valonsa tuo..

Pitkästä aikaa hemmetin hyvin iskevä biisi. Ja paras versio tosta biisistä on ehdottomasti Kuorosota ohjelmassa vedetty Suvi Teräsniska ja Oulun kuoro kokoonpanolla.
Alkuperäinen esittäjä Pave Maijanen, toimii toki hänen esittämänä hyvinkin.

lauantai 13. elokuuta 2011

Terassi elämää : Moët- Chandon Ice

Kesään kuuluu jostain kumman syystä terassit. Ja siinä sivussa muutama helmeilevä juoma. Kappas kuulostaapa jotenkin suomalaiselta! Helsingissä terasseja riittää. Tässäpä yksi tämän kesän "ehdoton" terassi kokeilu :
Mattolaituri ja kesän "puhutuin" shampanja: Moët- Chandon Ice.
mm.tämän jutun inspiroimana mielenkiintoni heräsi kyseiseen paikkaan ja shampanjaan. En kovinkaan usein shampanja tuotteita käytä, mutta aina hyvän syyn tullessa on mukavaa malja kohottaa!

Itse Mattolaituri paikkana on varsin kesäinen ja sään salliessa erittäinkin suosittu paikka. Maisemat suoraan merelle ja Eiran rantaan. Kaivopuisto aivan selän takana. Ohi kiitäviä isoja ja pienempiä veneitä on mukava seurailla. Ihmiset hyvällä tuulella. Olen ehkä lyömättömästi ihastunut arkitehtuuriin ja terassin simppeliyteen. Jotain niin sinne sopivaa. Vieressä ihka oikeat mattolaiturit.
Oli siis hyvä syy eräs maanantai-ilta kohottaa malja!

Shampanja siis on tarkoitettu juotavaksi jääpalojen ja tässä Mattolaituri-tapauksessa appelsiininkuorien ja mintunlehtien kera. Mielenkiintoista, sanon minä. Ensimmäinen kokeilukierros appelsiininkuoren ja jääpalojen kera ei oikein puhu muun kuin mauttomuuden puolesta.. Odotukseni kuitenkin paljon korkeammalla. Epäilen vahvasti että iso pullo oli ollut avattuna hetken ennen kuin sen ostimme. Aavistuksen väljähtynyt ensimmäinen kierros. Halusin kuitenkin uskoa edelleen sen olevan hintansa arvoista!! Siispä toinen kokeilukierros mintunlehtien ja jääpalojen kanssa olikin vasta maukasta, itsessään shampanja ei siis juurikaan erikoiselta maistu, mintun lehdet tekivät kyllä hyvän lisän. Shampanjan viimeisten tilkkojen hävittyä parempiin suihin, olisi sitä toki voinut vielä enemmänkin juoda.
Kummallista oli tarjoilu"mukit" jotka kirjaimellisesti olivat muovia, vaikka jalallisia olivatkin. Kohtuullista olisi mielestäni tarjoilla noinkin hieno tuote lasisesta shampanja lasista. Itse pullo ulkonäöltään oli hieno.
Ja hyvinkin nautinnollisen tuosta tuotteesta teki se että sää oli hyvä: +22, aurinkoinen, tuuleton ja seura ennenkaikkea :)
Sanoisinko että kaikesta huolimatta positiivinen shampanja kokeilu!

Nauttikaahan ihmiset terasseista ennen kuin syksy sateet tulevat!