Sivut

perjantai 24. toukokuuta 2013

Keittiössä

Tutustuin vähän siihen mitä kaikkea meidän uudesta keittiöstä löytyy ja miten laitteet toimii :D
On vähän hassua kun luulee osaavansa jo vaikka ja mitä, mutta sitten ei meinaa vaan saada levyjä päälle.. hmm.. kaikesta on selvitty ja olen oppinut käyttämään induktio/keraamista liettä ja myös uunia :D

Joten keittiössä syntyi vähän suolaista ja paljon makeaa.


 Makeaa syntyi suklaa-pikkuleivistä ja herukkasuklaa-muffinseista.
Pikkuleivät ovat aavistuksen uusi aluevaltaus, taisi olla peräti vasta kolmas kerta kun semmoisia teen, mutta ihan hyvää vaihtelua kaupan valmiille pikkuleiville.
 NamNam, nuo muffinsit olivat kyllä hyviä, laitoin noin 2dl herukkasosetta taikinaan mukaan ja suklaaksi 200g taloussuklaata rouheena:sulivat kivasti uunissa.

Suolaista puolta edusti nyt perus sämpylät, joita on vaan niin nopea tehdä ja ompa edelleenkin hyviä!

 Hei! Siellä ruudun takana olijat, laittakaas tulemaan teidän oma suosikki makea/suolainen herkku resepti! Mä haluun kokkaa jotain uutta ja erilaista!

Uudessa kodissa elo menee aivan huippu hyvin! En ollutkaan tajunnut kuinka kerrostalosta paritaloon muutto voi vaikuttaa elämänlaatuun, ompa pikkasen kivaa mennä aamupalalle omalle takapihalle! Ja ompa super kivaa kun ikkunoista näkyvät maisemat ovat aavistuksen vehreämmät kuin aikaisemman betonilähiön. Ja niin ompa kivaa kun on oma sauna! Voisin ehkä jatkaa tätä listaa loputtomiin ja luetella kaiken...mutta hekutan vain nämä viisi riviä: ON IHANAA!

perjantai 10. toukokuuta 2013

Uuden kodin sisältöä KH+S+MH


Kodinhoito/suihku/sauna osastolle ei olla tehty yhtikäs mitään. Kannettiin omat tavarat paikoilleen niin tuli kummasti kodikkaampi.
Tuosta pyykinpesukoneen vierestä vasemmalle mennään takapihalle. Oikean puolen kuvasta hallitsee lämminvesivaraaja, joka on fiksusti 2008 remontin yhteydessä jätetty tuohon keskellä eikä esim lauteiden alle..Mutta menköön se tuossa, täytyy kehitellä siihen jonkinlaisia koristeita/koukkuja tms.

Sauna on testattu useaan kertaa ja on kyllä ihan mahtis, sauna on vaan niin POP. En itse ole kova saunoja ollut aikaisemmin, mutta nyt ehkä taidan aloittaa sen uran :)



Makuuhuoneesta tuli juuri sitä mitä haluttiin=mustaa ja valkoista :) . Tausta seinä maalattu tummemmalla harmaalla x2, muut seinät valkoisiksi. Vaatehuone kaipaa vielä jonkin sortin ovea paikoilleen.
Verhoiksi hankin pimentävät kiiltävän valkoiset verhot, jotka nekin kyllä kaipaavat ehkä viellä verhotamppeja pysyäkseen päivä aikaan pois ikkunan edestä. Tuo kangas on suhteellisen jäykkää :D

Yöpöytä valoiksi sain hankittua Mini Block valaisimet molemmille puolille, antavat juuri sopivasti valoa illan hämärässä/kirjaa lukiessa.

Hyvin on nukuttanut uudessa makuuhuoneessa :)

Koti<3
Ollaan edelleenkin aivan hurmoksessa tästä omasta kodista, omasta pihasta, saunasta ja tästä kaikesta.
Voin kertoo että ihan huippua :)

Toisessa makuuhuoneessa ei ehkä ole mitään kummoista kuvattavaa, lähinnä sisustettu kalusteilla jotka eivät näihin huoneisiin sopinut. Tällä hetkellä se toimittaa virkaa vierashuone.

Näihin kuviin ja tunnelmiin lopetan tämän kaksiosaisen postauksen uudesta kodista, aijon hehkuttaa tätä vielä piiiitkäään!
Ja ehkä ensi postauksessa jotain keittiössä tehtyjä juttuja.

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Uuden kodin sisältöä OH+K

Tässäpä tulee muutama kuvanen uudesta kodista. Ollaan saatu jo tavaroita hyvin paikoilleen, tosin viellä on pahvilaatikoita jemmassa, jotka ovatkin siirretty nätisti kellarista varastoon ja voi olla että täytyy lisää inventaariota tehdä ja laittaa tavarat roskiin/kiertoon koska tosiaan eivät taida olla kovin tarpeellisia, jos ei ole reiluun viiteen vuoteen tarvinnut..






Tässäpä kalustettua olohuonetta. Ollaan ihan ihastuttu noihin Classico-kalusteisiin (tv-taso ja senkki). Onneksemme heräsimme tähän asiaan jo tarpeeksi ajoissa ja noin pari vuotta sitten saatiin hommattua tv-taso mustana ja senkki viime syksynä. Tällä hetkellä ilmseisesti ovat vain valkoisena valmistuksessa. Senkki sopii mittojensa puolesta täydellisesti tuohon harmaan seinän viereen ja kätkee sisäänsä yllättävän paljon tavaroita.TuplaKupla valaisin on ollut minun haaveissani jo useamman vuoden. Ja ahh ihanaa kun koitti hobbyhallin alennuspäivät tämän vuoden puolella niin säntäsin sen välittömästi ostamaan, ja ah, ihana on!

Tv ja äänentoisto asioista minä en juurikaan virka mitään, tiedän vain että tuohon televisioon tulen ehkä vielä ihastumaan, vähän viiveellä vaan, olisin itse hyvin pärjännyt edelliselläkin. On ihan mahtavaa kyllä näin sisustuksen kannalta että nykyään televisiot ovat noin ohuita, eivät vie siis juurikaan yhtään tilaa tuossa tv-tasolla/jos joskus seinälle laittaa niin ihan kivalta siinäkin voisi näyttää.

Tietokone haluttiin omalle pöydälle, ja kipaistiin ikeasta työpöytä sille. Se onkin ainut uusi huonekalu joka tänne ostettiin ruokapöydän+tuolien lisäksi. Muuten sisustettiin aikapitkälti vanhoilla kalusteilla, ja yllättävän hyvin sopivatkin tänne.

Kuvissa näkyykin tuo laminaatti joka naputeltiin paikoilleen, olen kyllä ihan ihastunut siihen, on niin sopivan tumma, muttei kuitenkaan synkistä tunnelmaa liikaa.
Kaikki kuvissa näkyvät seinät on maalattu valkoiseksi lukuun ottamatta tuota senkin takana olevaa seinää. Se maalattiin kahteen kertaan vaalean harmaaksi, ja tuli kyllä omaa silmää miellyttävä lopputulos, oli valmiiksi jo tuollainen röpelöinen ja telalla maalatessa väri imeytyi hyvin koloihin.




Keittiölle ei varsinaisesti tehty juurikaan kuin pieniä fiksauksia. Yläsokkelit ja listat yläkaappien alareunoista poistettiin. Kummasti tuli avaruutta ja selkeyttä.

Ainut miinus ehkä tässä keittiössä on säilytystilan puute, verrattuna edellisen kämpän keittiöön. Tosin nyt kun on touhuillut keittiössä niin kyllä noihin hyvin sopii ne tarvikkeet mitä tarvitsee, ollaan nostettu yläkaappeihin ne tarvikkeet mitä harvemmin kaipailee.
Ruokapöytä ja tuolit ostettiin uutena Sotkasta. Mustavalkoinen teema on viehättänyt molempien nyt jo jonkin aikaa joten oli helppo päätös tuon valitseminen.

Tosiaan poistettiin verholaudat kaikista ikkunoista ja tehtiin pohjatöitä. Tilalle laitettiin verhotangot ja on kyllä ihan toisenlainen tunnelma,kiva :)

Muutosta hengissä selvinneet neljä viherkasvia hakee viellä hieman paikkojansa tästä taloudesta, keittiönpöydälle ainakin valoa riittää aamusta iltaan, mutta saattaa olla hieman liian kuumakin...hmm..

Jatketaan seuraavassa postauksessa sitten lopuilla huoneilla..