Sivut

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Mustikoita

Laitan tulemaan ajastettuna yhden mustikka postauksen kesältä.



Siispä suosittelen kaikkia kynnelle kykeneviä vaan saappaat jalkaan ja metsään.. tosin tänä kesänä se saattaa olla jo vähän liian myöhäistä mutta ensi kesänä sitten. Vaikka en nyt itsekkään rakasta äärettömän paljon tuota metsässä hengailua ja kyykyssä mustikan keräämistä niin jokatapauksessa niin tänä kesänä tapahtui. "Saaliiksi" tuli aika sopiva määrä tuoreita mustikoita, pakkaseen ja suoraan suuhun.
Mustikka kun on suomen metsien oma superfood niin kannattaahan toki noinkin " helposti" saatavilla oleva marja hyödyksi käyttää.
Mustikka sisältää hyvinkin paljon kaikenlaisia hyviä ainesosia tsekkaa:Fineli.

Käyttötarkoituksia voi jokainen itse keksiä mustikalle mutta lukuisia niitä jokatapauksessa on: puuron, jogurtin,rahkan sekaan, piirakaksi,kiisseliksi,kuivatettavaksi, suoraan rasiasta nautittavaksi..

Mikä on sinun paras mustikka resepti?

keskiviikko 22. elokuuta 2012

Auringossa

Tämän teksin ilmestyttä olemme A:n kanssa kohti erittäinkin lämpimää maata ja auringon paistetta.


600102_3094287734447_1764636775_n_large
Dscn0744_50201e689606ee5636000067_large
484023_461233743906984_2141694833_n_large













1391993-12-1345493459695_large















Ollaan siis jossain about missä näyttää tuolta, Turkin auringon alla !!

Tiedoksi vaan että aijon nauttia auringosta täysin siemauksin ja siinä ohessa harrastaa hieman reipasta lomailua mm. rannalla, ostoksilla, ravintoloissa, mitä nyt yleensä lomalla tehdään! Saatan kuitenkin erehtyä kuntosalillekin koska hotellistamme semmoinen löytyy.
Kuvien keran jaan lomatunnelmat teidän kanssa kunhan kotiudumme.

Kivoja päiviä teille <3



tiistai 21. elokuuta 2012

Täällä taas,MOI!

Tästä kesästä tulikin yllättävän kiireinen, mikä sinäällään on ihan mukavaakin ollut. Sopivasti tekemistä ja sopivasti kiireitä. Tullut tehtyä yhtä ja toista ja nähnyt tuttuja ihmisiä enemmän ja vähemmän. Voinen sanoa että juurikin sopivasti kiireinen tai noh, ehkä muutaman kerran olisin toivonut että olisi saanut vaan jäädä kotiin lepäämään.

Syksykin koittaa tehdä tuloaan kovaa vauhtia, mutta siihen en suostu nyt alkuunkaan.
Siispä lataan ruudun täydeltä kivoja kesäkuvia ja nautiskelen viellä edes hetken lämpimistä päivistä ja auringosta.







Voiko ehkä oikeesti olla parempaa kesäherkkua kuin muurinpohjaletut??!! Ainakin nuo kyseiset letut kuuluivat ihan ehdottomasti tähän kesään, on ne sen verta herkkua. Ja se fiilis kun rasva pikkaisen tirisee ja taikinan siihen laittaa ja hetken päästä sopivan kullan ruseka huippu hyvä muurikka lettu lautasella täytteiden kera, aiai. Täytteenä taisi olla tuolla kertaa tuoreet mustikat ja mansikat sekä suklaakermavaahto!

Myy koira oli vahtina jos vain joltakin sattui murunen tippumaan maahan niin hän otti ilomielin herkut suuhunsa :D ei vaan oikein malttanut pysyä omalla paikallaan kun tahtoi lähemmäs ruokapöytää.

Muutama maisemakuva kotikulmilta ja yksi ammukin pääsi kuvaan!
Siis kyllä maalla on vaan mukavaa,siitä ei pääse mihinkään.
Kaikki kuvat onkin tuolta reissulta maalle heinäkuun lopussa. Aurinko paistoi juurikin sopivasti ne päivät kun itse vapaapäiväilin siellä päin. Lämmintäkin aika reilusti oli. Huippu kivoja kesäpäiviä oli nuo!

Koitan aavistuksen ahkerammin satuilla ja kertoilla kunhan vähän arki taas rauhoittuu...