Sivut

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Syksy sadetta lenkkipolulla

Mikä raikastaakaan sen enempää kuin lenkkipolku. Varsinkin sateinen lenkkipolku. Kuinka ihmeellistä se on, on luonto jotenkin aina yhtä hurmaavaa. Näin syksyisin luonnon värit ovat hurmaavia.. keltaisia,punaisia, ihanan iloisia värejä. Muutaman viikon päästä viellä enemmän kun ruska oikein pääsee oikeuksiin. Ilostuttaa mieltä, kun muuten on niin pimeää.
Ilostuttaa vielä enemmän tuo lenkkeily kun on löytänyt niin mahtavan kivan "tuulipuvun". Tuon sanahirviön heitän kyllä roskiin, koska "tuulipuku" tuo ihmisille mieleen mitä hirveimpiä väriyhdistelmiä ja erikoisia leikkauksia. Itse tein mahtavan löydön Stadiumista, mustat housut ja aniliininpunainen takki, pienellä kuviolla. Täysin vedenpitävä kokoonpano, jotta ei haittaa tätä tyttöä sadekelit tänä syksyny yhtään. Kyllä kannatti panostaa hyvään ulkoiluasuun, sitä kuitenkin joka viikko useampaan kertaan tarvitsee!











Mäki sinne ja mäki tänne, mutka tuonne ja silta sinne. Lenkkipolku se ei osaa päättää mihin suuntaan kulkee, on siis vaihtoehtoja lukuisia valita päivän reitti. On onneksi vaihtoehtoja. Mukavia näköalapaikkoja, maisemia kauemmaksikin kun sää on suotuisa.



Syksyinen kappale sateiden iloksi!

3 kommenttia:

  1. Voi ihana Outi!
    Kiitos tästä postauksesta. Teksti oli piristävä, kuten monet muutkin tekstisi ovat olleet.
    Kuuntelin myös Juha Tapion kappaleen, ja sanat pysäyttivät lukiessani erästä toista tekstiä. "...silti loppuun asti aion käydä koko tien. Siinä vahvistakoon mua se suurin, joka kyllä tietää mitä tiellä tarvitsen."
    Terveisiä syksyisestä Oulusta ja iloista jatkoa!:)

    VastaaPoista
  2. Eipä kestä, mukava aina välillä raapustella tekstiä... Ja tosiaan tuo biisi vaan oli jotenkin hyvin osuva tähän syksyyn! Kouluintoa sinulle ja kirjettä postiluukusta odottelehan ;)

    VastaaPoista